მომზადება:ფქვილში აურიეთ გამაფხვიერებელი, შაქარი, მარილი და კაკაო. დაუმატეთ გამდნარი კარაქი, კვერცხი, რძე და ვანილი. ყველაფერი კარგად აურიეთ და გადაიტანეთ მიკროტალღურისთვის განკუთვნილ ჯამში. ჯამის კიდეები მინიმუმ 5 სმ სიმაღლის უნდა იყოს.მოამზადეთ შოკოლადის სოუსი: ყავისფერი შაქარი და კაკაო აურიეთ ერთმანეთში. მოაყარეთ მიღებული მასა ცომზე.გააცხელეთ წყალი 30 წამის განმავლობაში და ფრთხილად მოასხით ცომს. ჩანგლის მეშვეობით ფაქიზად გაწიეთ ცომი, რათა წყალი ფსკერზე ჩავიდეს.მოამზადეთ მაქსიმალურ სიმძლავრეზე 5 წუთის განმავლობაში. მიირთვით ნაყინთან ერთად.