მომზადება:ცომისთვის:100 მლ თბილ წყალში დაუმატეთ 100 გ კარაქი, დადგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაუმატეთ მარილი, ფქვილი და შეუჩერებლად ურიეთ.გადმოდგით ცეცხლიდან და სათითაოდ დაუმატთ კვერცხი, თან თითოეული კარგად შეაზილეთ.ღუმელის ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი და დასვით რგოლები საკონდიტრო ტომრის მეშვეობით.აცხვეთ 180 გრადუსზე 30 წუთის განმავლობაში.თავდაპირველად დახურულ ღუმელში, ბოლოს კი გამოაღეთ ღუმელის კარი და ისე გამოაშრეთ.კრემისთვის: ათქვიფეთ დარჩენილი დარბილებული კარაქი შაქრის პუდრასთნ ერთად და ნელ-ნელა შეათქვიფეთ შედედებული რძე.ხაჭო დააბლენდერეთ და დაუმატეთ კრემს.გამომცხვარი და გაცივებული რგოლები გაჭერით შუაზე და წაუსვით კრემი ერთ ნაწილს, დააფარეთ მეორე ნაწილი.ბოლოს მოაყარეთ შაქრის პუდრა.გემრიელად მიირთვით!