მომზადება:1. დიდ ქვაბში აადუღეთ წყალი, დაუმატეთ ზეთი და მარილი.2. დაუმატეთ ფქვილი და გამორთეთ ცეცხლი. სწრაფად ურიეთ, სანამ ერთგვაროვან პასტას არ მიიღებთ.3. გადაიტანეთ ცომი ვარსკვლავისთავიან საკონდიტრო ტომარაში.4. დასვით სპირალები პერგამენდაფენილ ლითონის ფირფიტაზე. დაიწყეთ ცენტრიდან და შემოავლეთ წრე, დარწმუნდით, რომ სპირალი მჭიდროდ დაახვიეთ. ნაპრალები არ უნდა დარჩეს.5. გაყინეთ სპირალები მინუმუმ 2 საათის განმავლობაში.6. შემდეგ გააცხელეთ ქვაბში ზეთი და შეწვით ღია-ოქროსფრის მიღებამდე. 7. გადაიტანეთ ქაღლდის ხელსახოცზე, რათა მოშორდეს ზედემტი ცხიმი.8. ცალკე ჯამში ერთმანეთში აურიეთ შაქარი და დარიჩინი.9. ამოვალეთ თითოეული სპირალი ამ მასაში, დაფერთხეთ, რომ მოშორდეს ზედმეტი.10. მოათავსეთ ნაყინის ბურთულა ორ დისკს შორის.გემრიელად მიირთვით.