მომზადება:გაახურეთ ღუმელი 220 გრადუსზე. დააფინეთ ლითონის ფირფიტაზე პერგამენტის ქაღალდი!დაალაგეთ კრეკერები თანაბრად ფორმაზე.ყავისფერი შაქარი და კარაქი მოათავსეთ პატარა ქვაბში და შეათბეთ გაზზე, სანამ შაქარი ბოლომდე არ გადნება.ხარშეთ 2-4 წუთი.მოასხით ცხელ-ცხელი კარამელი კრეკერებს და კარგად გაანაწილეთ.მოათავსეთ ფორმა გახურებულ ღუმელში 5 წუთით.შემდეგ მოაყარეთ შოკოლადის დრაჟე, კვლავ შეაბრუნეთ ღუმელში, რათა შოკოლადი გადნეს.2-3 წუთში გამოიღეთ ფორმა, შოკოლადი რომ არ დაიწვას.გემრიელად მიირთვით!