ქათმის გულ-ღვიძლი ტომატის სოუსში
ქათმის გულ-ღვიძლი ტომატის სოუსში
დრო 30წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • გულ-ღვიძლი - ქათმის, 500 გ
  • ხახვი - 1 თავი
  • სტაფილო - 1 მოზრდილი
  • პომიდორი 2 ცალი - მოზრდილი
  • ქათმის ბულიონი - ან წყალი, ნახევარი ჭიქა
  • ტომატპასტა - 3 ს/კ
  • ნიორი - 1 კბილი
  • ოხრახუში - 1 კონა
  • მარილი და წიწაკა - გემოვნებით
  • ზეთი
მომზადების წესები
მომზადება:
დაჭერით ხახვი და სტაფილო წრეებად და მოხრაკეთ ზეთში.
გარეცხეთ და გააშრეთ ქათმის გულ-ღვიძლი, დაუმატეთ სტაფილოს და ხახვს და თუშეთ.
დაჭერით პომიდორი კუბიკებად და დაუმატეთ გულ-ღვიძლს. ხრაკეთ ძლიერ ცეცხლზე 5-7 წუთი.
დაუმატეთ ბულიონი, ტომატპასტა, მარილი და პილპილი და გააგრძელეთ თუშვა დაბალ ცეცხლზე 10-15 წუთი. პერიოდულად ურიეთ.
ნიორი და მწვანილი დაჭერით წვრილად და დაუმატეთ კერძს.
თუშეთ კიდევ 10 წუთი თავსახურის გარეშე.
გემრიელად მიირთვით.

ტეგები:
ტომატის სოუსი ნანახია: 12010