ბაჟეს საუკეთესო რეცეპტი - უხდება ქათმის ხორცს, თევზს და ბოსტნეულსაც!
ბაჟეს საუკეთესო რეცეპტი - უხდება ქათმის ხორცს, თევზს და ბოსტნეულსაც!
დრო 15წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ნიგოზი - 100 გ
  • ნიორი - 4 კბილი
  • ხმელი სუნელი - 1 ჩ/კ
  • ხმელი ქინძი - 0,25 ჩ/კ
  • ყვითელი ყვავილი - 1 ჩ/კ
  • პაპრიკა - 1 ჩ/კ
  • შავი პილპილი - 1/4 ჩ/კ
  • ქინძი - გემოვნებით
  • წყალი - 150 მლ
  • მარილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
მომზადება:
ნიგოზი, ქინძი და ნიორი გაატარეთ ხორცის საკეპ მანქანაში, წვრილი ბადით ან დააბლენდრეთ. დაუმატეთ სუნელები და ნელ-ნელა დაუმატეთ წყალი. აკორექტირეთ სისქე.
წყალი შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ ბულიონით. ასევე შეგიძლიათ დაუმატეთ ს/კ ვაშლის ძმარი ან ბროწეულის წვენი.
ოდნავი სიმჟავე ძალიან მოუხდება.
კარგად აურიეთ და სოუსი მზად არის!

ტეგები:
ნიგოზი სოუსი ბაჟე ნანახია: 174396