იტალიური სალათა ქართული აქცენტით
იტალიური სალათა ქართული აქცენტით
დრო 10წთ
ულუფა 1
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • პომიდორი - 1 ცალი
  • მოცარელა ან სულგუნი - 50 გ
  • მწვანე წიწაკა - 1 ცალი
  • ცივი გამოხდის ზეითუნის ზეთი - 1-2 ჩ/კ
  • რეჰანი - 1 ღერი
  • მარილი
  • წითელი ღვინის ძმარი
მომზადების წესები
მომზადება
პამიდორი დავჭრათ სეგმენტებად, მოცარელა – რგოლებად, დავაყაროთ წვრილად დაჭრილი წიწაკა, რეჰანის ფოთლები, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხათ ზეთი და ძმარი. მივირთვათ მომზადებისთანავე.
რჩევა
ცივი გამოხდის ზეითუნის ზეთი შეგვიძლია ჩავანაცვლოთ ყურძნის წიპწის ან კახური მზესუმზირის ზეთით.

ჟურნალი "გემრიელი" (ნოემბრის ნომერი)
ტეგები:
ბოსტნეული სალათა ნანახია: 3741