მომზადება:გაახურეთ ღუმელი 200 გრადუსზე. დააფინეთ გამოსაცხობ ფირფიტაზე პერგამენტი.ფქვილმოყრილ ზედაპირზე გააბრტყელეთ ფენოვანი ცომის ერთი ფირფიტა 30X30 -ზე კვადრატის ფორმით. დაჭერით 4 კვადრატად.კოვზით დადეთ ცომის თითოეულ კვადრატზე ჩაშუშული ღორის ხორცი, დაასველეთ ცომის კიდეეები წყლით და მოკეცეთ სამკუთხედის ფორმაზე. შეაწებეთ კიდეები. ასე გააკეთეთ ცომის დანარჩენ ნაჭრებზე.წაუსვით ღვეზელებს ათქვეფილი კვერცხი და აცხვეთ გახურებულ ღუმელში 25 წუთის განმავლობაში.გემრიელად მიირთვით