როგორ მოვამზადოთ ყველაზე გემრიელი ყვავილოვანი კომბოსტო. უკეთესი არ გაგისინჯავთ!
როგორ მოვამზადოთ ყველაზე გემრიელი ყვავილოვანი კომბოსტო. უკეთესი არ გაგისინჯავთ!
დრო 35წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ყვავილოვანი კომბოსტო - 250 გ
  • გამდნარი კარაქი - 2 ს/კ
  • ზეითუნის ზეთი - 2 ს/კ
  • მარილი და პილპილი
  • გახეხილი ყველი (სასურველია პარმეზანი) - 1/2 ჭიქა
  • დაჭრილი ოხრახუში - 1 ჩ/კ
მომზადების წესები
მომზადება:
გაახურეთ ღუმელი 200 გრადუსზე
დაჭრილი ყვავილოვანი კომბოსტო აურიეთ გამდნარ კარაქსა და ზეითუნის ზეთში.
მოაყარეთ მარილი და პილპილი.
გადაიტანეთ კომბოსტო ლითონის პირფიტაზე ერთ ფენად და შეწვით დაახლოებით 20-30 წუთის განმავლობაში.
გამოიღეთ ღუმელიდან და მოაყარეთ გახეხილი პარმეზანი და წვრილად დაჭრილი ოხრახუში. შეუბრუნეთ ღუმელში დაახლოებით 5 წუთი, სანამ ყველი არ გადნება. სუფრასთან მიიტანეთ ცხელ-ცხელი.
გემრიელად მიირთვით!


ტეგები:
ყვავილოვანი კომბოსტო ნანახია: 46365