მომზადება:მარინადის ინგრედიენტები ავურიოთ. ხორცი დავჭრათ პატარა ზომის ნაჭრებად და მზა მარინადში გავაჩეროთ დაახლოებით 4 სთ. ბოსტნეულიც იმავე ზომის ნაჭრებად დავჭრათ, როგორც ფილე და ავაგოთ ხის ჩხირებზე მონაცვლეობით. ბარბექიუ მზადდება გრილზე ანჩვენებურ მაყალზე, თუმცა გამოუვალ მდგომარეობაში შეგვიძლია ჩვეულებრივი ღუმელიც გამოვიყენოთ.ამ შემთხვევაში ვდებთ სპეციალურ ბადეზე, რომელსაც აუცილებლად ექნება ქვეშ დადებულიტაფა, რომ წვენი ღუმელში არ ჩაიღვაროს. შეწვას დაახლოებით 15-20 წთ სჭირდება.ჟურნალი "გემრიელი" (ნოემბრის ნომერი)