მომზადებათასში ავურიოთ ფქვილი, გამაფხვიერებელი და მარილი. მოზრდილ თასში ავთქვიფოთკვერცხი და შაქარი, დავუმატოთ რძე, ზეთი, კარაქი, ციტრუსის ცედრა და ვანილი. შევურიოთფქვილი და 1,5 ჭიქა ყურძენი. მასა მოვათავსოთ ცხიმწასმულ, ფქვილმოყრილ ფორმაში დაგამოვაცხოთ 180 გრადუსზე. 15 წუთის შემდეგ ღვეზელს დავაყაროთ დარჩენილი ყურძენიდა ვაცხოთ მომზადებამდე. ნამცხვარი რომ შეგრილდება, მოვაყაროთ შაქრის პუდრი დასურფრაზე ბადაგთან ერთად მივიტანოთ.ჟურნალი "გემრიელი" (ნოემბრის ნომერი)