მომზადება:კარტოფილი მოხარშეთ მარილწყალში, გააკეთეთ პიურე, დაუმატეთ კარაქი, ათქვეფილი კვერცხის ცილა, ფქვილი და გამაფხვიერებელი, პილპილი და მოზილეთ ცომი.გულსართისთვის: წვრილად დაჭერით ყველი, ლორი და ოხრახუში, დაუმატეთ გემოვნებით მარილი და პილპილი და აურიეთ.გააბრტყელეთ ცომი მრგვლად და დაჭერით სამკუთხედებად.თითოეული სამკუთხედის განიერ კიდეზე მოათავსეთ გულსართი და გადაახვიეთ.მოათავსეთ ხვეულები ლითონის ფირფიტაზე და მიეცით ნახევარმთვარის ფორმა, წაუსვით კვერცხის გული. შეგიძლიათ მოაყაროთ ქუნჯუთი და აცხვეთ 180-200 გრდუსზე 20 წუთის განმავლობაში.გემრიელად მიირთვით!