მომზადება:პეჩენია, თხილი და კარაქი დააბლენდერეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.გადაიტანეთ მიღებული მასა დასაშლელ ფორმაში და ჩატკეპნეთ.ათქვიფეთ ბლენდერით ხაჭო და შაქარი, დაუმატეთ არაჟანი, ლიმონის ცედრა და წვენი, ლიქიორი და ვანილი.ჟელატინს დაასხით წყალი და გააჩერეთ 10 წუთი, შემდეგ შეათბეთ წყლის აბაზანაზე, სანამ ჟელატინი ბოლომდე არ გადნება და დაუმატეთ ხაჭოს მასას.დაასხით კრემი მომზადებულ ბისკვიტზე და მოათავსეთ მაცივარში, რათა კარგად შედგეს.ქვაბში ჩაასხით წყალი, მეორე ლიმონის წვენი და ცედრა და ხარშეთ ცეცხლზე რამდენიმე წუთი.დაუმატეთ ჟელესთვის მოცემული დანარჩენი ინგრედიენტები. გააცივეთ და გაწურეთ საცერში.მოათავსეთ სიროპი მაცივარში, რათა გასქელდეს.შემდეგ დაასხით სიროპი კრემს და შეაბრუნეთ ნამცხვარი მაცივარში, სანამ კარგად არ გამაგრდება.ბოლოს მორთეთ ათქვეფილი ნაღებით, ნუშის ფანტელით და ლიმონის ნაჭრებით.გემრიელად მიირთვით!