მომზადება:1. გაალღვეთ ცომი შეფუთვაზე მოცემული ინსტრუქციის თანახმად. გააბრყელეთ საშუალო სისქის სწორკუთხედ ფირფიტად. წაუსვით ცომის ზედაპირს მდოგვი.2. გახეხეთ ყველი, პომიდორი დაჭერით კუბიკებად, კიტრი მრგვლად ან ჩხირებად, მწვანილი - წმინდად.3. ცომის ფირფიტაზე გაანაწილეთ გახეხილი ყველის ნახევარი, შემდეგ პომიდორი, ლორი, კიტრი და მწვანილი. შემდეგ დარჩენილი ყველი მოაყარეთ, პილპილი გემოვნებით. მარილი არ დაგჭირდებათ, რადგან, ლორი, კიტრი და ყველი უკვე მარილიანია.4. დრთხილად გადაახვიეთ რულეტად, კიდეები შეაწებეთ. წაუსვით ზედაპირზე კვერცხის გული და მოაყარეთ სასურველი ხმელი ბალახები.5. აცხვეთ რულეტი 200 გრადუსზე 20-25 წუთის განმავლობაში.გემრიელად მიირთვით!