მომზადება:დაალბეთ ბრინჯი მარილწყალში 1 საათით.სანამ ბრინჯი წყალშია, მოამზადეთ ხორცი. თავდაპირველად მოხრაკეთ სტაფილო, შემდეგ დაუმატეთ დაჭრილი ხორცი და ხრაკეთ ხორცის დარბილებამდე. თან ურიეთ. მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით.ქოთანში მოათავსეთ ხორცი პირველ ფენად, ზემოდან დაადეთ დამბალი ბრინჯი და დაასხით ადუღებული წყალი ან ბულიონი ისე, რომ ბრინჯს 1 სმ-ით აღემატებოდეს.მოათავსეთ ქოთანი 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 1.30 საათით. მზა ფლოვი გააგრილეთ 10 წუთი გამორთულ ღუმელში. სუფრასთან მიტანამდე მოაყარეთ მწვანილი.გემრიელად მიირთვით!