ხორციანი ფლავი ქოთანში - მოამზადეთ აღმოსავლური კერძი მარტივად და განსხვავებულად!
ხორციანი ფლავი ქოთანში - მოამზადეთ აღმოსავლური კერძი მარტივად და განსხვავებულად!
დრო 1წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ღორის ხორცი - 500 გ
  • წყალი - 400 მლ
  • ოხრახუში - გემოვნებით
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
  • ბრინჯი - 400 გ
  • სტაფილო - 1 ცალი
მომზადების წესები
მომზადება:
დაალბეთ ბრინჯი მარილწყალში 1 საათით.
სანამ ბრინჯი წყალშია, მოამზადეთ ხორცი. თავდაპირველად მოხრაკეთ სტაფილო, შემდეგ დაუმატეთ დაჭრილი ხორცი და ხრაკეთ ხორცის დარბილებამდე. თან ურიეთ. მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით.
ქოთანში მოათავსეთ ხორცი პირველ ფენად, ზემოდან დაადეთ დამბალი ბრინჯი და დაასხით ადუღებული წყალი ან ბულიონი ისე, რომ ბრინჯს 1 სმ-ით აღემატებოდეს.
მოათავსეთ ქოთანი 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 1.30 საათით. მზა ფლოვი გააგრილეთ 10 წუთი გამორთულ ღუმელში.
სუფრასთან მიტანამდე მოაყარეთ მწვანილი.
გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
ბრინჯი ხორცი ფლავი ნანახია: 3140