მომზადება:მოხარშეთ კვერცხი მაგრად, გააცივეთ, გაფცქვენით და ჩუჭერით თავი ჯვრისებურად. ფრთხილად ამოაცალეთ გული, ისე რომ არ დაგეშალოთ ცილა.კვერცხის გულს აურიეთ ნაღების ყველი, დაჭყლეტილი ნიორი, მაიონეზი ან არაჟანი მდოგვით.გაავსეთ კულინარიული ტომარა ან პაკეტი მიღებული მასით (პაკეტის შემთხვევაში, მოაჭერით თავი) და გაავსეთ ცილა გულსართით.მოათავსეთ კვერცხები გაშლილ თეფშზე, ღერები გაუკეთეთ მწვანე ხახვით, ხოლო ფოთლები ოხრახუშით.გემრიელად მიირთვით!