მომზადება: შეათბეთ 50 მლ წყალი, დაუმატეთ 1 შეკვრა საფუარი, 2 ს/კ ფქვილი და 0,5 ჩ/კ შაქარი. დადგით თბილ ადგილას 40 წუთით. გაფუებლ მასაში დაუმატეთ გამდნარი მარგარინი ან კარაქი და ისე, რომ შეუჩერებლად ურიოთ, დაუმატეთ ფქვილი. მოზილეთ მაგარი ცომი. გააბრტყელეთ სწორკუთხედ ფორმაზე. მოაყარეთ სწორკუთხედის ნახევარს შაქარი. გადაკეცეთ ორად და გააბრტყელეთ თავდაპირველ ზომაზე. მოაყარეთ კვლავ ნახევარ ზედაპირზე შაქარი, კვლავ გადაკეცეთ, გააბრტყელეთ და გაიმეორეთ იგივე მესამედ. შემდეგ დაჭერით ცომი კვადრატებად და თითოეული კვადრატი ამოავლეთ შაქარში. აცხვეთ 200 გრადუსზე 15-20 წუთი. გემრიელად მიირთვით!