მომზადება: ვამზადებთ კლიარს ქათმის ფილესთვის: კვერცხი ჩაახალეთ ჯამში. დაუმატეთ პილპილი და მარილი და ათქვიფეთ. ქათმის ფილე დაჭერით მოგრძო ნაჭრებად და ამოავლეთ კლიარში. შეწვით გახურებულ ზეთმოსხმულ ტაფაზე და გააცივეთ. შემდეგ კი დაჭერით კუბიკებად. ბულგარული წიწაკაც დაჭერით კუბიკებად, ხოლო ყველი გახეხეთ წვრილად. ყველა ინგრედიენტი აურიეთ ერთმანეთში და მოასხით მაიონეზი. სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ პურის ორცხობილები. გემრიელად მიირთვით! ასევე დაგაინტერესებთ: სალათა ცეზარის გემოს საიდუმლო მის სოუსშია... სადღესასწაულო სალათი "შუბა" ხორცის სალათი ბოლოკთან ერთად