ღუმელში შემწვარი წვნიანი კატლეტები კვერცხის გულსართით - სწრაფი და ძალიან გემრიელი!
ღუმელში შემწვარი წვნიანი კატლეტები კვერცხის გულსართით - სწრაფი და ძალიან გემრიელი!
დრო 45წთ
ულუფა 12
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • შერეული ხორცის ფარში - 700 გ
  • თეთრი პური, წინა დღის - 2-4 ნაჭერი
  • რძე - 1 ჭიქა
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
  • კამა - გემოვნებით
  • კვერცხი - 3 ცალი (2 გულსართში, 1 ფარშში)
  • ზეთი - 3-4 ს/კ
  • ხახვი - 3 თავი
მომზადების წესები
მომზადება:
მოხარშეთ 2 კვერცხი მაგრად. პურის ნაჭრები ჩაალბეთ ერთ ჭიქა რძეში.
დამბალი პური შეურიეთ ხორცის შერეულ ფარშეს, დაუმატეთ უმი კვერცხი, მარილი, პილპილი და კამა. კარგად აურიეთ.
მოხრაკეთ წ ვრილად დაჭრილი ხახვი ზეთში, მოაყარეთ მარილი.
გულსართისთვის დაკეპეთ პატარა კუბიკებად მოხარშული კვერცხი და შეურიეთ მოხრაკული ხახვი.
აიღეთ ხელში ერთი სუფრის კოვზი ფარში, გააბრტყელეთ. ცენტრში ჩაუდეთ ჩაის კოვზით კვერცხის მასა და შეკარით.
მიეცით კატლეტის ფორმა და დაალაგეთ ფოლგადაფენილ ან პერგამენტიან ლითონის ფირფიტაზე.
შედგით ღუმელში დააცხვეთ 180 გრადუსზე 30 წუთი.
სუფრასთან მიიტანეთ სასურველ გარნირთან ერთად.
გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
ხორცი ზრაზები კატლეტები ნანახია: 2856