მომზადება:გაფცქვენით ნიორი და დაჭერით წვრილად ან დაჭყლიტეთ.ლიმონი გამოწურეთ. ლიმონის წვენს შეურიეთ 4 ს/კ ზეითუნის ზეთი, დაუმატეთ ქონდარი, ორეგანო, მარილი და პილპილი, ნიორი.ხორცი დაჭერით კუბიკებად და მოათავსეთ პოლიეთილენის ზიპიან ტოპრაკში. იქვე ჩაასხით მარინადი.კარგად აურიეთ, შეკარით და მოათავსეთ მ აცივარში 1 საათით.როცა ხორცი მზად იქნება მოსამზადებლად, დაალბეთ ხის შამფურები წყალში 15-30 წუთით, შემდეგ ააცვით ხორცი.შეწვით ტაფა-გრილზე, ან მაყალზე. თუმცა შეგიძლიათ გამოიყენოთ ჩვეულებრივი ტეფლონის ტაფა.შეწვით ხორცი ყველა მხრიდან.გემრიელად მიირთვით!