უგემრიელესი გულიაში ქათმის ხორცით. იდეალურია პიურესთან ან ბრინჯთან ერთად!
უგემრიელესი გულიაში ქათმის ხორცით. იდეალურია პიურესთან ან ბრინჯთან ერთად!
დრო 45წთ
ულუფა 6
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ქათმის ფილე - 500-600 გ
  • სტაფილო 1 ცალი
  • ნიორი - 1-2 კბილი
  • ხახვი - 1-2 ცალი
  • ზეთი - 3 ს/კ
  • ტომატპასტა - 1 ს/კ
  • ფქვილი - 1 ს/კ
  • წყალი - 1,5 ჭიქა
  • დაფნის ფოთოლი - 1-2 ცალი
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
მომზადება:
ქათმის ფილე დაჭერით პატარა ნაჭრებად. გადაიტანეთ გახურებულ ტაფაზე და შეწვით ზეთში.
დაუმატეთ გახეხილი სტაფილო, წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი. აურიეთ და ხრაკეთ 5-7 წუთი. მოუმატეთ ცეცხლს.
დაუმატეთ ხორცს არაჟანი, ტომატპასტა და ფქვილი კარგად აურიეთ და თუშეთ დაახლოებით 5 წუთი.
დაუმატეთ ტაფაში წყალი, მარილი და პილპილი გემოვნებით, აურიეთ და თუშეთ დაბალ ცეცხლზე 15 წუთი. შემდეგ ჩაუმატეთ დაფნის ფოთოლი.
გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
გულიაში ქათმის ხორცი გარნირი ნანახია: 5589