მომზადებამშრალი ინგრედიენტები (ფქვილი, შაქარი და გამაფხვიერებელი) ჯამში ავურიოთ. ცალკეავთქვიფოთ კვერცხი, დავუმატოთ მშრალი ინგრედიენტები, გამდნარი კარაქი და ვთქვიფოთერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. ცომი გახურებულ, უცხიმო ტაფაზე კოვზით მოვათავსოთ და საშუალოზე დაბალ ტემპერატურაზე გამოვაცხოთ ორივე მხრიდან.მზა დესერტი მივირთვათ ბანანით, თხილითა და კარამელის სოუსით. ასევე უხდება თაფლი.ვისაც კალორიები არ აშინებს, შეუძლია დაუმატოს კარაქი.ჟურნალი "გემრიელია" (იანვრის ნომერი)