მომზადება:კვერცხით და შაქრით გავაკეთოთ გოგლიმოგლი. დავუმატოთ შედედებული რძე და არაჟანი,გავთქვიფოთ მასა და დავაცრათ ფქვილი, გამაფხვიერებელი და კაკაო. გამოვაცხოთ 20 სმ ყალიბში 180 გრადუსზე 40-45 წთ. ცივი ბისკვიტი გავყოთ 3 ნაწილად. კარაქი ავთქვიფოთ გათეთრებამდე და წვრილი ნაკადით დავუმატოთ შედედებული რძე. ბოლოს დავაცრათ კაკაო და ამოვურიოთ. ბისკვიტი დავნამოთ ყავით. ფენებს შორის წავუსვათ კრემი და ზემოდან წავუსვათ მინანქარი.ჟურნალი "გემრიელია" (იანვრის ნომერი)