გლეხური კატლეტები სპეციალური რეცეპტით: გამოდის ნაზი და საოცრად გემრიელი!
+ N/A
გლეხური კატლეტები სპეციალური რეცეპტით: გამოდის ნაზი და საოცრად გემრიელი!
დრო 45წთ
ულუფა 7
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი
არსებობს ყოველდღიური ან სადღესასწაულო კერძები და არსებობს კატლეტები. არ არსებობს უფრო პოპულარუი და უნივერსალური საჭმელი: ყველგან და ყოველთვის გამოსადეგი.
და თუკი კატლეტები დიეტური, კურდღლის ხორცით არის მომზადებული, საერთოდაც ზღაპრულია: მარტივად მოსანელებელი, სასარგებლო როგორც დიდებისთვის, ასევე პატარებისთვის.

ინგრედიენტები

  • კურდღლის ხორცი - 400 გ
  • ნაღები 10% - 50 მლ
  • პური - ცეხვილი, 1 ნაჭერი
  • კვერცხი 2 ცალი
  • მარილი და პილპილი
  • ოხრახუში - 3 ღერი
  • ნიახური - 3 ღერი
  • ზეთი შესაწვავად
მომზადების წესები
მომზადება:
კურდღლის ფილე დაჭერით პატარა ნაჭრებად და გაატერეთ მწვანილთან ერთად.
პური დაამტვრიეთ, მოათავსეთ ჯამში და დაასხით ნაღები. გააჩერეთ 10 წუთი.
დაუმატეთ ფარშს კვერცხი და დამბალი პური, კარგად აურიეთ. მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით. უნდა მიიღოთ ერთგვაროვანი, ჰაეროვანი ფარში.
მიღებული მასისგან გააკეთეთ ერთნაირი ფორმის კატლეტები სველი ხელით.
შეწვით კატლეტები ზეთში. შემდეგ გადაიტანეთ ქაღალდის ხელსახოცზე, რათა მოაშოროთ ზედმეტი ცხიმი.
შეგიძლიათ ეს კატლეტები მოამზადოთ ორთქლზე: ასე უფრო მსუბუქ და დიეტურ კერძს მიიღებთ.
გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
ხორცეული კატლეტები ნანახია: 6751