ბეზეს ვარდები
დრო 2წთ
ულუფა 12
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • კვერცხის ცილა - 2 ცალი
  • შაქარი - 120 გ
  • საკვები საღებავი

მომზადების წესები
მომზადება:
ღუმელი გავახუროთ 100 გრადუს ტემპერატურაზე. მიქსერით გავთქვიფოთ ცილა და ნელ-ნელა
ვამატოთ შაქარი. ვთქვიფოთ მანამ, სანამ შაქარი ბოლომდე გაიხსნება და მივიღებთ მყარ
ბეზეს. დავუმატოთ ვარდისფერი საღებავი. საცხობ ყალიბს დავუფინოთ ქაღალდი და დავსვათ ვარდის ფორმის ბეზეები. გამოვაცხთ 1 საათის განმავლობაში. შემდეგ გამოვრთოთ გაზი და ბეზეები დავტოვოთ 1-2 საათით ღუმელში.

ჟურნალი "გემრიალია" (იანვრის ნომერი)
ტეგები:
დესერტი ბეზე ნანახია: 791