ნაზი საქონლის ხორცი ყველის სოუსში: მოამზადეთ ვახშმად!
ნაზი საქონლის ხორცი ყველის სოუსში: მოამზადეთ ვახშმად!
დრო 45წთ
ულუფა 5
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • საქონლის ხორცი - 1 კგ
  • გახეხილი ყველი, მაგარი სახეობის - 200 გ
  • ნაღები - 150 მლ
  • სოიოს სოუსი - 2 ს/კ
  • მდოგვი - 2 ს/კ
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
მომზადება:
დაჭერით საქონლის ხორცი პატარა ნაჭრებად. მოაყარეთ მარილი და პილპილი, მოასხით სოიოს სოუსი.
შეწვით ზეთში, თან ურიეთ, სანამ არ დაიბრაწება.
სოუსისთვის: ნაღები დადგით დაბალ ცეცხლზე, მიიყვანეთ ადუღებამდე და დაუმატეთ გახეხილი ყველი. შემდეგ მდოგვი და კარგად აურიეთ.
შემწვარ ხორცს მოასხით სოუსი და თუშეთ თავდახურულ ტაფაში, სანამ ხორცი მზად არ იქნება.
გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
ხორცი სოუსი ნანახია: 3808