ვაშლი აჯობებს შეარჩიოთ მაგარი, წვნიანი და მომჟაო. თუ ტკბილ ჯიშს გამოიყენებთ, სოუსში დაუმატეთ ლიმონის წვენი. ვაშლი გაფცქვენით, ამოაჭერით გულები და დაჭერით პატარა კუბიკებად. ნიორი გაფცქვენით და მოათავსეთ ვაშლთან ერთად ბლენდერში. დაუმატეთ ზეთი და წყალი, მარილი. ათქვიფეთ ერთგვაროვანი, პიურეს კონსისტენციის მიღებადმე. დაუმატეთ ოხრახუში და კვლავ ათქვიფეთ. თუ მასა ძალიან სქელი მოგეჩვენათ, დაუმატეთ კიდევ ცოტაოდენი წყალი და კიდევ ათქვიფეთ. გემრიელად მიირთვით!