რძეში გახსენით საფუარი, დაუმატეთ ზეთი, მარილი, შაქარი, კვერცხი და ფქვილი. მოზილეთ ცომი. გადააფარეთ ცომს ჩაის ტილო და გააჩერეთ თბილ ადგილას 1 საათით. შემდეგ ჩაზილეთ და გაყავით ცომი პატარა ნაწილებად. გააბრტყელეთ თითოეული ცომის ნაჭერი 0,5-0,7 მმ სისქეზე.შეწვით ფუნთუშები გახურებულ ზეთში ყველა მხრიდან.მზა ფუნთუშები გადაიტანეთ თეფშზე და წაუსვით ცხელ ცხელს არაჟანი და მოაყარეთ შაქარი.გემრიელად მიირთვით!