ბეზეს ტორტი ნორვეგიულად - დესერტი, რომელმაც მსოფლიო დაიპყრო!
ბეზეს ტორტი ნორვეგიულად - დესერტი, რომელმაც მსოფლიო დაიპყრო!
დრო 45წთ
ულუფა 8
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • კვერცხის ცილა - 4 ცალი
  • ბეზე:
  • ვანილის შაქარი - 1 შეკვრა
  • გამაფხვიერებელი - 2 ჩ/კ
  • შაქარი - 100 გ
  • დარბილებული კარაქი 100 გ
  • რძე - 3 ს/კ
  • კვერცხის გული - 4 ცალი
  • ფქვილი - 100 გ
  • ბისკვიტი:
  • შაქარი - 200 გ
  • ნუში - 150 გ
  • კრემი:
  • მაღალპროცენტიანი ნაღები - 300 მლ
  • რომი - სურვილისამებრ
მომზადების წესები
მომზადება:
ათქვიფეთ ბისკვიტის ინგრედიენტები ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
გაანაწილეთ მიღებული მასა ღუმელის პერგამენტდაფენილ ფირფიტაზე თანაბრად.
ათქვიფეთ ცილა შაქართან ერთად სქელი ბეზეს მიღებამდე და გაანაწილეთ ბისკვიტზე, ზემოდან მოაყარეთ დაფქული ნუში.
აცხვეთ 180 გრადუსზე 15-20 წუთის განმავლობაში.
ათქვიფეთ ნაღები, დაუმატეთ რომი სურვილისამებრ.
გამომცხვარი და გაცივებული ბისკვიტი და ბეზე ფრთხილად გაჭერით ორ ნაწილად. ერთს წაუსვით ნაღების კრემი და დააფარეთ ბისკვიტის მეორე ფენა.
გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
ტორტი კრემი ბეზე ნანახია: 31346