მომზადება:ათქვიფეთ კვერცხი შაქართან ერთად. დაუმატეთ არაჯანი და კარაქი და კარგად აურიეთ.ღრმა ჯამში ერთმანეთში აურიეთ მანის ბურღული, ფქვილი, მწიკვი მარილი და აქვე დაუმატეთ კვერცხის მასას, შემდეგ დაუმატეთ სოდა ძმრით და აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.გამოსაცხობ ფორმას წაუსვით კარაქი, მოაყარეთ მანი და თანაბრად გაანაწილეთ ცომი.აცხვეთ 200 გრადუსზე 30-40 წუთის განმავლობაში.მზაობა შეამოწმეთ ხის ჩხირით.გემრიელად მიირთვით!