საფუარი ჩაფშვენით ჯამში, დაუმატეთ 1 ჩ/კ შაქარი და 2 ს/კ თბილი რძე. დადგით თბილ ადგილას 15-20 წუთი, სანამ ბუშრებს არ გაიკეთებს. ათქვიფეთ კვერცხი და დარჩენილი შაქარი, დაუმატეთ მაიონეზი, რძეში გახსნილი საფუარი და კარგად აუარიეთ. დაუმატეთ ნელ-ნელა ფქვილი. გადააფარეთ ცომს ჩაის ტილო და დადგით თბილ ადგილას. ცომი უცებ აფუვდება. ეს შესანიშნვი ცომია, როგორც ტკბილი ფუნთუშებისთვის, ასევე მარილიანი ღვეზელებისთვის სხვადასხვა გულსართით: კომბოსტოთი, კვერცხით და ასე შემდეგ...