მაიონეზზე მოზელილი ფაფუკი ფუნთუშების ცომი, ზეთისა და მარგარინის გარეშე - საფირმო რეცეპტი!
მაიონეზზე მოზელილი ფაფუკი ფუნთუშების ცომი, ზეთისა და მარგარინის გარეშე - საფირმო რეცეპტი!
დრო 30წთ
ულუფა 18
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • რძე - 1 ლ
  • საფუარი ნედლი - 100 გ
  • კვერცხი - 4 ცალი
  • შაქარი - 1 ჭიქა
  • მაიონეზი - 200 გ
  • ფქვილი - 2 კგ (დაახლოებით)
მომზადების წესები
მომზადება:
საფუარი ჩაფშვენით ჯამში, დაუმატეთ 1 ჩ/კ შაქარი და 2 ს/კ თბილი რძე. დადგით თბილ ადგილას 15-20 წუთი, სანამ ბუშრებს არ გაიკეთებს.
ათქვიფეთ კვერცხი და დარჩენილი შაქარი, დაუმატეთ მაიონეზი, რძეში გახსნილი საფუარი და კარგად აუარიეთ.
დაუმატეთ ნელ-ნელა ფქვილი.
გადააფარეთ ცომს ჩაის ტილო და დადგით თბილ ადგილას. ცომი უცებ აფუვდება.
ეს შესანიშნვი ცომია, როგორც ტკბილი ფუნთუშებისთვის, ასევე მარილიანი ღვეზელებისთვის სხვადასხვა გულსართით: კომბოსტოთი, კვერცხით და ასე შემდეგ...


ტეგები:
ცომი მაიონეზი ფუნთუშები ნანახია: 71124