აფხაზური აჯიკა - ზომიერად ცხარე და ძალიან არომატული
აფხაზური აჯიკა - ზომიერად ცხარე და ძალიან არომატული
დრო 25წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მარილი - 1 მუჭა
  • ქინძი - 1 კონა
  • საშუალო სიცხარის მწვანე წიწაკა - 1 კგ
  • ნიორი - 1 მოზრდილი თავი
  • ხმელი ქინძი - 0,5 ჩ/კ
მომზადების წესები

მომზადება:
გარეცხეთ წიწაკა, გაჭერით შუაზე და გაასუფთავეთ თესლისგან.
ნიორი გაარჩიეთ, ქინძი გარეცხეთ და გააშრეთ. ყველაფერი დაჭერით მსხვილად.
დანაყეთ ხმელი ქინძი და მარილი ერთად.
წიწაკა, ნიორი და ქინძი გაატარეთ ხორცსაკეპში.
დაუმატეთ ხმელი ქინძისა და მარილის დანაყილი მასა, აურიეთ და გაანაწილეთ ქილებში.
ჰერმეტულად დააფარეთ თავსახური და შეინახეთ მაცივარში.
 

ტეგები:
წიწაკა საწებელი აჯიკა აფხაზეთი ნანახია: 73965