მომზადება: მოხარშეთ კარტოფილი და გააკეთეთ პიურე. დაჭერით ხორცი პატარა კუბიკებად და მოხრაკეთ ტაფაზე ალყა-ალყა დაჭრილ ხახვთან ერთად. დაჭერით კიტრი მოგრძო, პატარა ნაჭრებად. გამლღვალი ფენოვანი ცომი დაჭერით კვადრატებად და გააბრტყელეთ თითოეული კვადრატი. მოათავსეთ ცომის თითოეული ნაჭრის შუაგულში ცოტაოდენი კარტოფილის პიურე, ზემოდან კი მოხრაკული ხორცი და კიტრის მჟავე. ცომის კიდეებზე გააკეთეთ ჩანაჭრები. (იხ.ფოტო) გადაახვიეთ ნავის თითოეული კიდე ისე, რომ ჩანაჭრელი მოხვდეთ ცენტრში. მოაყარეთ გახეხილი ყველი. შეუწებეთ კიდეები და მოათავსეთ ნავები პერგამენტდაფენილ ლითონის ფირფიტაზე. გადაუსვით ათქვეფილი კვერცხი და აცხვეთ 180 გრადუსზე 25 წუთის განმავლობაში. ასევე დაგაინტერესებთ: უგემრიელესი სოკოს ღვეზელი ლობიანი აჭარული ხაჭაპურის სტილში! ფენოვანი ცომის ღვეზელი 4 სახეობის გულსართით