მომზადებასაერთო რაოდენობიდან ავიღოთ ცოტა თბილი წყალი, ჩავყაროთ საფუარი და დავდგათ10 წთ. გავადნოთ მარგარინი, დავუმატოთ ზეთი, შაქარი, წყალი და ვანილი. შევურიოთ საფუვრიანი მასა, დავაცრათ ფქვილი და მოვზილოთ რბილი ცომი. როდესაც ამოფუვდება ზეთიანი ხელებით ამოვიღოთ პატარა გუნდები, დავაგრძელოთ და დავწნათ ან უბრალოდ მივცეთ სასურველი ფორმა. ზემოდან გადავუსვათ შაქრიანი წყალი და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე 20-25 წთ.ჟურნალი "გემრიელია" (მარტის ნომერი)