გარეცხეთ ხორცი. პური დაალბეთ რძეში. ხახვი გაფცქვენით და გაჭერით 4 ნაწილად. ოხრახუში გარეცხეთ და დაჭერით წმინდად. კვერცხი მოხარშეთ მაგრად, გააცივეთ და გაფცქვენით. ხორცი, დამბალი პური და ხახვი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დაუმატეთ ოხრახუში, მარილი, პილპილი და გააკეთეთ 8 თანაბარი ზომის ბურთი. კვერცხი გაჭერით შუაში, გააკეთეთ კატლეტებში ჩაღრმავება და მოათავსეთ თითოეულ კატლეტში კვერცხის ნახევარი, ცილით ზემოთ. ღრმა ტაფაზე გაადნეთ კარაქი, დაუმატეთ ფქვილი და ხრაკეთ 2-3 წუთი, თან ურიეთ, სანამ მასა არ გაოქროსფრდება. დაუამტეთ ლეჩი, პილპილის მარცვლები და თუშეთ დაბალ ცეცხლზე 5 წუთი. თან ურიეთ. შემდეგ დაუმატეთ ღვინო და მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაუმატეთ დაჭრილი ოხრახუში. გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე. მომზადებული „ბუდეები“ ჩაალაგეთ ლეჩოს სოუსიან ტაფაში, შედგით ღუმელში და აცხვეთ 30-35 წუთი. გემრიელად მიირთვით!