ხორციანი მაკარონი
დრო 300წთ
ულუფა 6
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ტომატპასტა - 2 ს/კ
  • ზეთი - 2 ს/კ
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
  • მაკარონი - 300 გ
  • ხახვი - 1 თავი
  • ნიორი - 2 კბილი
  • საქონლის ხორცის ფარში - 600 გ
მომზადების წესები

მაკარონი მოხარშეთ შეფუთვაზე მოცემული ინსტრუქციის მიხედვით. 

ხახვი დაჭერით წმინდად, ნიორი დაჭყლიტეთ. 

გაახურეთ ტაფაზე ზეთი და მოხრაკეთ ხახვი და ნიორი 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დაუმატეთ ფარში და თუშეთ 12-15 წუთი, თან პერიოდულად ურიეთ ხის კოვზით.

დაუმატეთ ტომატპასტა, აურიეთ და თუშეთ კიდევ 2 წუთის განმავლობაში. დაუმატეთ 0,5 ჭიქა ცხელი წყალი, მარილი და პილპილი, აურიეთ კარგად და თუშეთ კიდევ 5 წუთი.

მოხარშული და გადაწურული მაკარონი დაუმატეთ ხორცის ფარშს, ამოურიეთ და თუშეთ კიდევ 5 წუთი.

თეფშზე მოაყარეთ გახეხილი ყ ველი და დაჭრილი მწვანილი.

გემრიელად მიირთვით! 

 

ტეგები:
მაკარონი ხორცის ფარში ნანახია: 8786