გარეცხეთ კარტოფილი, ჩაყარეთ ადუღებულ მარილწყალში და ხარშეთ 10 წუთი. შემდეგ გადაიტანეთ საწურზე. გარეცხეთ ღორის ხორცი და დაჭერით 3 სმ-ის კუბიკებად. როზმაზარინს მოაცალეთ ფოთლები. ჩამოაცვით კარტოფილისა და ხორცის ნაჭრები 8 პატარა შამფურზე. მოამზადეთ მარინადი: შეურიეთ ზეთი, როზმარინის ფოთლები და ლიმონის წვენი ერთმანეთში, დაუმატეთ მარილი და წიწაკა. წაუსვით მიღებული მარინადი მწვადს. შეწვით მაღალ ტემპერატურაზე გახურებულ ღუმელში ან გრილზე 8 წუთის განმავლობაში თითოეულ მხარეს. გემრიელად მიირთვით!