ბადრიჯანი დავჭრათ ფირფიტებად და მარილი მოვაყაროთ. წვენს რომ გაუშვებს, წყალში გავავლოთ და გავწუროთ. შევწვათ ორივე მხრიდან ტაფაზე.პამიდორს შევურიოთ ბაზილიკის ნაწილი, ნიორი, მარილი, პილპილი. ცალკე დავჭრათ ყველი, დავამატოთ დარჩენილი ბაზილიკი, მარილი და პილპილი.სოუსის ნაწილი ჩავასხათ ფორმაში. ყველი გადავახვიოთ ბადრიჯნის ნაჭრებში და ჩავალაგოთ ამ ფორმაშივე. ზემოდან მოვასხათ დარჩენილი სოუსი.შევწვათ ღუმელში 15-20 წუთი, 200 გრადუსზე.