ჯანჯაფილის ფესვი გაასუფთავეთ და გახეხეთ წვრილ სახეხზე. ნახევარი ორაგული დააბლენდერეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. მეორე ნაწილი დაჭერით წვრილად. ერთმანეთში აურიეთ დაჭრილი და დაბლენდერებული თევზი, კარის ფხვნილი, ჯანჯაფილი,დაჭრილი ქინძი, ლიმონის ცედრა, მარილი და პილპილი. კვლავ დააბლენდერეთ, მაგრამ არა ერთგვაროვანი მისის მიღებამდე. დიდ, უწვავზედაპირიან ტაფაში გააცხელეთ ზეთი. ფარშისგან გააკეთეთ 4 თანაბარი ზომის კატლეტი (მიიღებთ საკმაოდ ნაზი კონსისტენციის მასას) და მოათავსეთ ტაფაზე. შეწვით თითოეული მხრიდან 8-10 წუთის განმავლობაში. გადააბრუნეთ ბრთხილად, არ დაგეშალოთ. ბურგერები სუფრასთან ჩილის ტკბილ სოუსთან და ლაიმის ნაჭრებთან ერთად მიიტანეთ. ასევე ძალიან უხდება კიტრისა და სალათის ფოთლების სალათს.