არაჟანში გახსენით სოდა ძმრით. დარბილებული კარაქი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. შეათქვიფეთ არაჟანი და დაუმატეთ პატარ-პატარა ულუფებით ფქვილი. მოზილეთ ნაზი ცომი, გააკეთეთ გუნდა, გაახვიეთ საკვების შესაფუთ ცელოფანში და მოათავსეთ 1 საათით მაცივარში. ამასობაში მოამზადეთ გულსართი: ხაჭო გაატარეთ საცერში, რომ გახდეს ერთგვაროვანი. თუ ბანანსაც დაუმატებთ, ათქვიფეთ ხაჭო და ბანანი ერთად ბლენდერში. დაუმატეთ შაქრის პუდრა (ან შაქარი) და მწიკვი მარილი. კარგად აურიეთ. გამოიღეთ ცომი მაცივრიდან, გაყავით 4 თანაბარ ნაწილად. შემდეგ თითოეული ნაწილი დაყავით 8-10 ნაწილად. გააბრტყელეთ ცომის თითოეული ნაწილი ოვალის ფორმად, ჩადეთ გულსართი, გადაახვიეთ რულეტად, შეუწებეთ კიდეები, მიეცით ბანანის ფორმა და დაალაგეთ პერგამენტდაფენილ ლითონის ფირფიტაზე. აცხვეთ 180-200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20-25 წუთი.