რა უნდა დავუმატოთ ცომში, რათა ყველაზე ფაფუკი ოლადები გამოგვივიდეს
დრო 30წთ
ულუფა 5
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

მომზადების წესები

ცხელ (და არა თბილ) შრატს დაუმატეთ  მარილი, შაქარი და გაცრილი ფქვილი. ათქვიფეთ, დაუმატეთ სოდა და კვლავ ათქვიფეთ.

ცომი მზად არის.

დაასხით კოვზით ზეთწასმულ გახურებულ ტაფაზე, დაახურეთ თავსახური და აცხვეთ დაბალ ცეცხლზე. შემდეგ გადააბრუნეთ, კვლავ დააფარეთ თავსახური და გამოაცხვეთ მეორე მხრიდან. 

შემდეგი პარტია ოლადების დასხმის წინ ზეთის წასმა საჭირო აღარ არის.

გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
ნანახია: 13727