პესტო ჭინჭრისგან - უგემრიელესი მწვანე სოუსი
დრო 15წთ
ულუფა 5
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მოწალული ჭინჭარი - 3 კონა
  • კედარის კაკალი ან ნიგოზი - 2-3 მუჭა
  • ზეითუნის ზეთი - 5-7 ს/კ
  • პარმეზანი, გახეხილი - 4 ს/კ
  • მარილი - გემოვნებით
მომზადების წესები

გარეცხილი და მოწალული ჭინჭარი დააბლენდერეთ ზეითუნის ზეთთან ერთად.

დაუმატეთ თხილი, მარილი და პარმეზანი. ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

მიირთვით მაშინვე, ან შეინახეთ ჰერმეტულად დახურულ ქილაში მაცივარში.

გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
სოუსი პესტო ჭინჭარი ნანახია: 2708