საქონლის ღვიძლი დავჭრათ 3-4 სმ ზომის თხელ ნაჭრებად. ბროწეულის წვენში ავურიოთ მარილი, პილპილი და მოვასხათ ღვიძლის ნაჭრებს, ასე გავაჩეროთ 2 საათი. ტაფაზე გავადნოთ კარაქი და საშუალო ტემპერატურაზე შევწვათ ღვიძლი. ბოლოს დავაყაროთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, ამოვურიოთ და დავახუროთ სახურავი. 1 წუთში ტაფა გადმოვდგათ ცეცხლიდან. ღვიძლი სუფრაზე მივიტანოთ ბროწეულის მარცვლებსა და ოხრახუშთან ერთად. ჟურნალი "გემრიელია"