კვერცხი გავაცალკევოთ ცილის და გულისგან. ცილები ავთქვიფოთ, ნელ-ნელა ვუმატოთ შაქარი, შემდეგ გულები. ბოლოს დავაცრათ ფქვილი, ვანილი და კაკაო, ფრთხილად ამოვურიოთ და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე 15 წთ. მზა ბისკვიტი ცხელივე გადავახვიოთ ჩაის ტილოში და დავტოვოთ, დაახლოებით 30 წთ. 300 მლ ნაღები ავთქვიფოთ შაქართან ერთად და გადავუსვათ ეს კრემი გაცივებული ბისკვიტის მასას. ზემოდან მოვაყაროთ კაკაო. ჟურნალი "გემრიელია" (მაისის ნომერი)