ბადრიჯანი მუხუდოთი და კურკუმით
დრო 120წთ
ულუფა 7
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მუხუდო - 2 კგ
  • წყალი - 200 მლ
  • ქოქოსის რძე - 100 მლ
  • ჩერი პომიდორი - 7-8 ც
  • თეთრი პილპილი - 50 გ
  • ყველი პარმეზანი - 300 გ
  • სტაფილო - 3 ც
  • ბალზამიკო - 20 გ
  • ყვითელი ქარი - 60 გ
  • ბადრიჯანი - 12 ც
  • სხვადასხვა ფერის ზეთისხილი - 4 ქილა
  • ტომატ-პასტა - 1 ქილა
  • გარამ მასალა - 700 გ
  • პაპრიკა - 150 გ
  • კურკუმა - 100 გ
მომზადების წესები

ავიღოთ საშუალო ზომის ქვაბი დავადგათ წყალი მოვხარშოთ მუხუდო, სტაფილო, ბადრიჯანი, დავუმატოთ ჩერი პომიდორი და ტომატპასტა, წყალი, ქოქოსის რძე, ბალზამიკო და ავურიოთ კოვზით, ჩავუმატოთ პაპრიკა, გარამ მასალა და ისევ ავურიოთ. ვუმატებთ პარმეზანს ზეთისხილს, ყვითელ ქარს, თეთრ პილპილს და წამოვდუღებთ და ვუმატებთ კურკუმას.

ავტორი:
თამთა სანოძე
ტეგები:
ნანახია: 972