თბილ რძეში გავხსნათ საფუარი, დავამატოთ მარილი, შაქარი, კარაქი, კვერცხი, ბოლოს ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. შევდგათ მაცივარში მინიმუმ 3 საათით. ამის შემდეგ კიდევ 1 საათი ოთახის ტემპერატურაზე გავაჩეროთ. შემდეგ გავაბრტყელოთ დაახლოებით 6 მმ-ზე, ნაპირებიდან 3.5 სმ-ში წრეზე შემოვალაგოთ ორაგულის ნაჭრები, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, გადავუკეცოთ ნაპირები, ჩავჭრათ და გადავატრიალოთ 90 გრადუსით. შუაგულში ჩავალაგოთ დარჩენილი თევზი, დაჭრილი პამიდორი და წიწაკა, ზემოდან ყველის ნაჭრები. დავტოვოთ 30 წუთი სითბოში, შემდეგ კი გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე 30 წუთი.