გავთქვიფოთ შაქარი და კვერცხი, დავუმატოთ კარაქი, თბილი რძე, დავაცრათ ფქვილი და გამაფხვიერებელი. მივიღებთ ნაზ ცომს, რომელიც ხელს ოდნავ ეკრობა. ცომს გადავახვიოთ ცელოფანი და გავაჩეროთ ნახევარი საათი. შემდეგ გავაბრტყელოთ და ამოვჭრათ პატარა წრეები. დონატები ბლომად გაცხელებულ (190 გრადუსზე) ზეთში შევწვათ. თითოეულ გვერდს დაახლოებით ნახევარი წუთი დასჭირდება შესაწვავად. გახეხილ შოკოლადს დავასხათ მდუღარე ნაღები, კარგად გავხსნათ და გავაცივოთ ოთახის ტემპერატურაზე. შეგრილებული დონატები ამოვავლოთ მინანქარში.