გარეცხეთ, გაფცქვენით და დაწერით მსხალი მსხვილ ნაჭრებად. ლიმონიც კარგად გარეცხეთ და დაჭერით წრეებად, დაასხით წყალი, დადგით ცეცხლზე და ადუღეთ 3 წუთი. შემდეგ გადაწურეთ და ნახარშს დაუამტეთ შაქარი და მოხარშეთ სიროფი. დაასხით სიროფი დაჭრილ მსხალს და ლიმონს, გააჩერეთ 1 საათი, შემდეგ კი დადგით დაბალ ცეცხლზე და ხარშეთ, თან მოხადეთ ქაფი. ხარშეთ მურაბა, სანამ მსხალი გამჭვირვალე არ გახდება. შეგიძლიათ მოხარშოთ ერთ ადუღებაზე, ან ადუღოთ 5-10 წუთი, გამორთოთ, გააცივოთ, კვლავ აადუღოთ და ასე 3 მოქმედებაზე. მურაბა გაანაწილეთ სტერილურ ქილებში და დახუფეთ ჰერმეტულად.