20 გ ჟელატინს დაასხით 250 მლ წყალი, დაუმატეთ 2 ს/კ შაქარი და შეათბეთ დაბალ ცეცხლზე, თან ურიეთ, სანამ არ გაიხსნება ჟელატინი. გააგრილეთ, დააბლენდერეთ სასურველი კენკრა, დაასხით გაცივებული ჟელატინი, აურიეთ და გადაიტანეთ ფორმაში. შედგით მაცივარში, სანამ კარგად არ შედგება. დაასხით დარჩენილ 20 გ ჟელატინს ახლა 150 მლ წყალი, დარჩენილი 2 ს/კ შაქარი, კვლავ შეათბეთ დაბალ ცეცხლზე, ურიეთ, სანამ არ გადნება ჟელატინი (არ აადუღოთ), გადმოდგით ცეცხლიდან გააგრილეთ და შეურიეთ არაჟანი. დაასხით უკვე გამაგრებულ ხილის ჟელეს და შედგით კვლავ მაცივარში. თამამად და გემრიელად მიირთვით, დიეტაზე მყოფებმაც!