ტარხუნის არაყი
დრო 10წთ
ულუფა 3
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

რჩევა: ასე მომზადებულ არაყში თუ შაქრის სიროფს ავურევთ, ძალიან გემრიელ ლიქიორს მივიღებთ. შაქრის სიროფის რაოდენობა ჩვენს გემოვნებაზეა დამოკიდებული.

ინგრედიენტები

  • არაყი - 3 ლ
  • ტარხუნა - 3-4 კონა
მომზადების წესები

არაყში ჩავყაროთ ტარხუნა, თავზე დავახუროთ და ბნელსა და გრილ ადგილას 2-3 დღე დავდგათ, შემდეგ გადავწუროთ
და ბნელ ადგილას შევინახოთ. ტარხუნა არაყში 3 დღეზე დიდხანს არ გავაჩეროთ, თორემ ფერს შეიცვლის და გამუქდება.
სასურველია გამოვიყენოთ ნეიტრალური არომატის არაყი.

ტეგები:
ტარხუნა არაყი ნანახია: 3621